Over mij


Roy Bosch

Roy Bosch is 28 jaar oud en afgestudeerd als industrieel ontwerper aan de TU Delft. Tijdens zijn studie is Roy begonnen met ondernemen. Het begon met het websitebedrijf “Vanquish Design”. Met Vanquish Design specialiseerde Roy zich met name in grafische ontwerpen en websites voor kleine bedrijven. In 2015 ging hij een nieuwe uitdaging aan. In samenwerking met zijn toenmalige compagnon richtte hij een nieuw internetbedrijf op onder de naam “Specialist in Websites”. Specialist in Websites groeide in anderhalf jaar tijd gestaag door, won prijzen en resulteerde in een nieuw bedrijf genaamd “Create”. De twee bedrijven samen telden 30 man personeel. Begin 2017 deed Roy afstand van beide bedrijven. Wel bleef hij er nog een ruim half jaar actief. Inmiddels heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden als projectleider bij NoNoA, waar hij in opdracht van Cruxin werkt aan ophangbeugels voor de LED armaturen die in project Rotterdamsebaan worden toegepast. Daarnaast geeft Roy workshops over circulair ontwerpen en design thinking met zijn onderneming Trezio.

Mede door de studie industrieel ontwerpen heeft Roy een grote interesse in techniek ontwikkeld. Graag probeert hij nieuwe technieken zelf uit. Zo heeft hij al meerdere drones (lees: hexa- en quadcopters) gebouwd, experimenteert hij met zijn 3D printer en programmeert hij kleine computers zoals de Raspberry Pi.

Hiernaast heeft Roy zijn leven lang een grote passie voor auto’s. Deze passie heeft zich jaren later voornamelijk gefocust op het merk Alfa Romeo, mede door de rijke historie, de Italiaanse styling en de fijne rijeigenschappen.

Over deze website

Deze website is bedoeld als algemeen ontwerp– en fotografieportfolio, maar ook als naslagwerk op bepaalde (technische) onderwerpen en als medium om kennis en bestanden te delen.

Waar je ook voor komt, hopelijk weet ik je te inspireren!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site